بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

درخواست جمعیت علمای فلسطین برای مقاومت در برابر اشغالگران

جمعیت علمای فلسطین امروز با تاکید بر اینکه سراسر سرزمین فلسطین متعلق به ملت فلسطین است، خواهان مقاومت در برابر اقدامات اشغالگران صهیونیست شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، جمعیت علمای فلسطین امروز یکشنبه تصریح کرد: همه سرزمین فلسطین از دریا تا رود و از شمال تا جنوب سرزمینی فلسطینی و عربی و اسلامی است و یهودیان و صهیونیست ها هیچ حقی در آن ندارند و هرگونه اقدامات دشمن صهیونیستی نخواهد توانست این حقیقت را تغییر دهد.

 

مروان ابوراس رئیس جمعیت علمای فلسطین و رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان شاخه فلسطین در کنفرانس مطبوعاتی خود درباره پروژه اشغالگران برای الحاق بخش های دیگری از کرانه باختری به رژیم اسرائیل گفت: ما صراحتا اعلام کرده ایم که توافقنامه سازش اوسلو یک توافقنامه باطل است و به رسمیت شناختن این رژیم غاصب یک جنایت دینی و قانونی و انسانی و تاریخی است که این مسیر فورا باید با لغو این توافقنامه پلید اصلاح شود.

 

وی از ملت فلسطین خواست تا علیه اقدامات این رژیم اشغالگر نازی نژادپرست درحال آماده باش عمومی قرار بگیرند و علیه این اشغالگران با همه راههای ممکن قیام کنند.

 

ابو راس همچنین از همه طیف های مقاومت فلسطین خواست تا هدایت و رهبری مردم را به دست گیرند و با همه ابزارها و امکانات خود با این اشغالگران مقابله کنند.

 

وی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین و سران آن در شهر رام الله در کرانه باختری خواست تا از ملت خود جانبداری کنند و به طور واقعی و عملی ملی گرا باشند و دست خود را در دست مقاومت و مبارزان آن بگذارند و از توافقنامه فاجعه بار اوسلو دست بکشند زیرا تجربه هایی که ناکامی و شکست این توافقنامه را ثابت کرده است، دیگر کافی است زیرا مرحله کنونی حساستر از آن است که تاب تحمل تجربه های جدیدی از مذاکرات بیهوده شکست خورده داشته باشد.

 

ابو راس از علمای امت اسلامی خواست تا پیشگام شده و این امت را به حمایت از پایداری ملت فلسطین تشویق کنند و دولت ها را ترغیب کنند تا جانب حق سلب شده فلسطینی ها را بگیرند زیرا فلسطین امانتی در دستان همگان و به ویژه علما است.

 

وی تاکید کرد: اقدامات برای عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی و ایجاد روابط و دوستی با این دشمن جنایتکار خیانت به ملت مظلوم فلسطین و تضییع حقوق آنها و اهانت به عزت و کرامت امت اسلامی و هدر دادن عزت و شکوه و شرافت و تاریخ آنها است و برای صاحبان آن تنها ننگ در این دنیا و خشم خداوند و مجازات در روز قیامت به همراه خواهد داشت.

 

رئیس انجمن علمای فلسطین گفت: نباید در قبال این اشغالگران و اقدامات آنها سکوت کرد.

 

منبع:تسنیم

کلمات کلیدی: فلسطین صهیونیست
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار